Felhasználási feltételek

A nagyonapro.net weboldalon csak a hirdetési feltételek elfogadása után lehetséges az apró feladás.
Az apró feladás és keresés ingyenes.
Az apró feladásáról egy email-t küldünk Önnek a megadott címre.
Ismétlődő tartalmú hirdetés nem helyezhető el.
A feladott hirdetés automatikusan megjelenhet a Feladás.NET Hirdetési Hálózatba tartozó és más hirdetési portálokon.
A lejárt apró automatikusan törlődik erről és a Feladás.NET Hirdetési Hálózatba tartozó portálokról.
A feladott hirdetés előzetes ellenőrzésen esik át. Az elutasított és később a megjelenés után törölt hirdetésekkel kapcsolatban reklamációra nincs lehetőség.
A nagyonapro.net ingyenes szolgáltatás.
A nagyonapro.net nem vonható felelősségre, amennyiben technika okok miatt, vagy egyéb okokból nem jelenik meg, vagy törlődik.
Az aprók tartalmáért az apró feladója felelős!
Az illegális tartalmú és jogsértő apró feladás hatósági eljárást vonhat maga után! A honlap üzemeltetői nem vonhatók felelősségre és felelősséget nem vállalnak a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért, és az abból eredő esetleges károkért.
Tilos trágár, durva, sértő, szexuális tartalmú, gyűlöletre uszító, fenyegető, politikai tartalmú, valamint alkohollal, kábítószerekkel kapcsolatos valamint a nagyonapro.net érdekeit sértő apró feladása. (Az 1999/LXXV törvény szerint: Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján más személy szexuális szolgáltatását felajánlani, azt reklámozni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.)
A nagyonapro.net nem közölhető szerzői joggal védett anyagok a jogtulajdonos engedélye nélkül.
Tilos illegális tartalmú apró feladás (pl: jogvédett termékek illegális másolatainak terjesztése, okmányhamisítás, mobiltelefon függetlenítés, stb.).
Tilos rosszindulatú, rágalmazó és lejárató apró feladása. A jogszabályok alapján akár hatósági eljárást is vonhat maga után az ilyen tartalmú apró feladása.
Más nevében (ártó szándékkal felrakott), és egyéb vélhetően rossz szándékú hirdetők adatait a nagyonapro.net kiadhatja az illetékes személyeknek vagy hatóságoknak.
Amennyiben egy apró sérti az ön jogait, úgy kérheti eltávolítását a rendszerből.
A fenti feltételek megszegése az apró, illetve a hirdető minden aprójának előzetes figyelmeztetés nélküli törlésével jár!
A nagyonapro.net előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül, megtagadhatja bárki apró feladását.
A nagyonapro.net nem adja ki másnak az apró feladás kapcsán megkapott személyes adatait, kivéve azokat, ami a hirdető nyílvánosan is elérhetővé tesz a feladáskor.
A honlap üzemeltetői a felhasználó által megadott e-mail címre a honlappal kapcsolatos illetve más jellegű promóciós e-mail-t (hírlevelet) is küldhetnek. A hírlevél szolgáltatásról egy kattitással történő leiratkozási lehetőséget biztosítunk.
Az apró feladásával ön beleegyezik az apró tartalmában szereplő személyi és céges adatainak tárolásához, a Felhasználási Feltételekbe.

Kereső

Használja a keresőt még hatékonyabban! Ha szeretne még pontosabb találatokat kapni, kérjük, olvassa el ismertetőnket a hatékony hirdetés keresés-ről!

|   Hogyan működik a NagyonApro.net ﴾˚˚ﺮ﴿?   |   Felhasználási feltételek   |   Adatvédelmi nyilatkozat   |   Médiaajánlat   |   Rólunk   |   Kapcsolat